Merhaba arkadaşlar bende Kayseri den Mehmet 40 yaşındayım bisiklet sektöründeyim ünlü bisikletin sahibiyim şimdiden tanıştığıma memnun oldum
MerhabaÜnal bey merhabalar, hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Umarım bu tutkunuz 3 yıl değil 33 yıl daha devam eder
Bisan Mithra modellerini bu sıralar çok beğeniyorum ve son 3-4 yıldır Bisan markası modellerine çok fazla özgünlük kattı diyebilirim.
Kayseri'de katıldığınız bisiklet grupları mevcut mu?
Çok teşekkür ederim onure ettinizMehmet bey hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Ünlü Bisiklet'i Kayseri'de duymayan kalmamıştır diye tahmin ediyorum, işinizi temiz ve dürüst bir şekilde yapan nadir esnaflardansınız.
Merhaba arkadaşlar bende Kayseri den Ramazan Hüsrevoğlu 57 yaşındayım 5 yıldır bisiklet kullanıyorum cervelo S5 di2 kullanıcısıyım aranızda olmaktan mutlu oldum pedalcanlar gurubu başkanıyım
Tşk ederimRamazan bey hoş geldiniz sefalar getirdiniz. 5 yıldır aktif bir şekilde bisiklet kullanmanız harika bir şey, ayrıca Cervelo S5 modeli ve bir de di2 muhteşem bir bisiklet. Tekerine taş değmemesini dilerim.
Tşkl Ünal cığım@Ramazan abi hoş gelsin