Kayseriden selam

ozdmr.u

Üye
Marka
Bisan
Selam arkadaşlar

Kayseriden 34 yıllık Ünal ben☺️ 3 yıl önce bu bisiklet tutkusuna başlamış Bisan Mithra kullanıcısıyım.

Ünal bey merhabalar, hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Umarım bu tutkunuz 3 yıl değil 33 yıl daha devam eder :)

Bisan Mithra modellerini bu sıralar çok beğeniyorum ve son 3-4 yıldır Bisan markası modellerine çok fazla özgünlük kattı diyebilirim.

Kayseri'de katıldığınız bisiklet grupları mevcut mu?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bende Kayseri den Mehmet 40 yaşındayım bisiklet sektöründeyim ünlü bisikletin sahibiyim şimdiden tanıştığıma memnun oldum

Merhaba arkadaşlar bende Kayseri den Mehmet 40 yaşındayım bisiklet sektöründeyim ünlü bisikletin sahibiyim şimdiden tanıştığıma memnun oldum

Mehmet bey hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Ünlü Bisiklet'i Kayseri'de duymayan kalmamıştır diye tahmin ediyorum, işinizi temiz ve dürüst bir şekilde yapan nadir esnaflardansınız.

Ünal bey merhabalar, hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Umarım bu tutkunuz 3 yıl değil 33 yıl daha devam eder :)

Bisan Mithra modellerini bu sıralar çok beğeniyorum ve son 3-4 yıldır Bisan markası modellerine çok fazla özgünlük kattı diyebilirim.

Kayseri'de katıldığınız bisiklet grupları mevcut mu?
Merhaba :)

Nasipse hedeflerim arasında bisiklet üzerinde emekli olmak var. Aktif olarak katıldığım PEDALCANLAR bisiklet grubumuz var

Rica ederim @Ünlü bisiklet asıl bisiklet forum projemize destek vererek sizler bizi onure ettiniz.

@ozdmr.u Pedalcanlar son zamanlarda en çok duyduğum bisiklet gruplarından bir tanesi, amacı spor/hobi olan bir bisikletçiden hiçbir zaman zarar gelmez :)

Merhaba arkadaşlar bende Kayseri den Ramazan Hüsrevoğlu 57 yaşındayım 5 yıldır bisiklet kullanıyorum cervelo S5 di2 kullanıcısıyım aranızda olmaktan mutlu oldum pedalcanlar gurubu başkanıyım

Merhaba arkadaşlar bende Kayseri den Ramazan Hüsrevoğlu 57 yaşındayım 5 yıldır bisiklet kullanıyorum cervelo S5 di2 kullanıcısıyım aranızda olmaktan mutlu oldum pedalcanlar gurubu başkanıyım

Ramazan bey hoş geldiniz sefalar getirdiniz. 5 yıldır aktif bir şekilde bisiklet kullanmanız harika bir şey, ayrıca Cervelo S5 modeli ve bir de di2 muhteşem bir bisiklet. Tekerine taş değmemesini dilerim.

Ramazan bey hoş geldiniz sefalar getirdiniz. 5 yıldır aktif bir şekilde bisiklet kullanmanız harika bir şey, ayrıca Cervelo S5 modeli ve bir de di2 muhteşem bir bisiklet. Tekerine taş değmemesini dilerim.
Tşk ederim

@Ramazan abi hoş gelsin

Aleykum Selam Geç oldu ama güç olmasın Maceralı kazasız belasız sürüşler Sağlıcakla

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
156
Kullanıcılar
141
Son üye
Prissy Font
Geri