Merhabalar

Mythshaman

Üye
Puan 3
Çözümler 0
Merhabalar Manisadan aranızdayım, amatör bir bisikletçiyim. Herkese iyi forumlar dilerim.

Merhabalar, hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. Umarım güzel vakit geçirirsiniz, bisikletinizi uygun kategori içersinde tanıtabilirsiniz :)

İlk bisikletimi 44 yaşında Carraro Sportive 328 tercih ettim Haziran ayında. Ancak fazla yüksek konforsuz ve ince lastiklerden dolayı problem yaşadım. Yaşadığım küçük şehrin bozuk yollarına uygun olarak, durmadan gittigim en uzak yolda sadece 5km olunca, kendime yeni bir Carraro Daytona 727 aldım. Şimdi rahatım. 😅

Aslında en önemli olan şey rahatlığınız. Bisikletinize baktım ama özelliklerine detaylı bakamadım, güle güle binmenizi diliyorum🙏🏻

Merhabalar hoş geldiniz . amatör olarak başlamak güzeldir :)

herkese merhaba,

bisikletle ilgili pek forum yok gördüm hemen üye oldum ama ismini beğenmedim malum sitenin sonuna tr eklenmiş hali gibi sanki aynı site gibi olmuş ama olsun yinede forum forumdur zaten fazla yok

herkese merhaba,

bisikletle ilgili pek forum yok gördüm hemen üye oldum ama ismini beğenmedim malum sitenin sonuna tr eklenmiş hali gibi sanki aynı site gibi olmuş ama olsun yinede forum forumdur zaten fazla yok

Merhabalar, hoş geldiniz sefalar getirdiniz :)

Merhabalar, siz de hoş geldiniz umarım güzel zaman geçirirsiniz.

Ben bu başlığı bugün bisiklet montu ararken tesadüfen gördüm.

kaydolayım selam vereyim dedim.:)

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
156
Kullanıcılar
141
Son üye
Prissy Font