Bisiklet Sizin İçin Ne İfade Ediyor?

Web sitesi
www.instagram.com
Marka
Merida
Benim için bisiklet özgürlük ve gücü ifade ediyor. Ne kadar güçlüyseniz o kadar uzun mesafe kat ediyorsunuz. En çok bana söylenen sözler : bisikletle o kadar kendini yormak yerine motora bin :) bisiklet üstünde yorulmak ve o günkü ulaştığınız yere tamamen kendi gücünüzle gelmiş olmanızın verdiği o mutluluk hissini bisiklete binmeyen bilmiyor. Mutlu olmak için bir bisiklet ve kask yeterli.
sizler için bisiklet neyi ifade ediyor merakla bekliyorum görüşlerinizi :)

Bisiklete bindiğim zaman ASMR etkisi yaratıyor ben de. Zihnim tamamen boşalıyor, kötü olan tüm düşüncelerden arınıyorum.

Bir de kafa dengi sevdiğin insanlarla pedallıyorsan, o antrenmanın, o yolun keyfi hiçbir zaman bitsin istemezsin. Ben en çok eve geldikten sonra duş alıp, biraz uzandığım zaman o yorgunluğun hissiyatını seviyorum :)

Aslında koşmaya tutkum var. Bisiklette yeniyim, antrenmanlarımı çeşitlendirip daha dayanıklı ve hızlı olmak istiyorum. Bisikletleyse koşarak gidemeyeceğim yerlere gitmek, sadece varış noktamı değil varış noktama giden yolları, o yolların etrafındaki yerleşkeleri keşfetmek istiyorum. Hatta o yollardaki çukurları ezberlemek...

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
156
Kullanıcılar
141
Son üye
Prissy Font
Geri